• ozimak
    Helló!

Ozimák István vagyok és remélem jó helyen kérdezek:)
    Az lenne a kérdésem hogy Battlefield 2-vel lehet-e úgy dedicated(netes) szervert csinálni hogy ne kérje a szériaszámot?Mert én úgy csináltam hogy: Felraktam a Battlefield 2 deluxe edition-t eredeti lemezről(lehet hogy ez a hiba?) és visszaadtam a haveromnak a dvd-t,majd letöltöttem az 1.41-es patchet és az 1.41-es szerverporogit is. Ezeket felraktam,majd letöltöttem a mini image fájlt azt bemountoltam így már indult a játék ugyebár lemez nélkül is.Utána a gamecopyworld.com-on talált 1.41-es windows server cracket is letöltöttem és beraktam a helyére(ezzel tudomásom szerint tört szervert tudok indítani ami nem kéri a szériaszámot).Indítottam egy szervert de sajnos így is kérte a szériaszámot mert akármire változtattam meg cdkey changerrel a szériaszámot mindíg kiírta hogy: "Your cd key is invalid!".A haverom az eredeti szériaszámával simán felment persze,csak nekem szarozott(bocs)!Végül is azt szeretném megkérdezni hogy milyen sorrendben és mit kell tennem ahhoz hogy tört dedicated szervert tudjak indítani bf2-n?Ha valamit elcsesztem azon se csodálkoznék mert még soha nem játszottam multiba bf2-vel:)!Már nagyon sok helyen kérdeztem(játékszerver rendszergazdáktól is) de még nem kaptam értelmes választ vagy egyszerűen azt mondták hogy nem értenek a bf2-höz.
    Előre is nagyon köszönöm a válaszotokat!
    Tisztelettel:
    Ozimák István