• Running
    Igazad van a kiírtás szó tényleg elég kemény volt, elnézést érte, legközelebb próbálok óvatosabban fogalmazni. Nem, nem fogom törölni a hsz-edet, mert nem volt benne semmi olyasmi amiért erre szükség lett volna. Nem kell fogyatékosként kezelni, szoktam érteni a szóképeket, jómagam is sokszor alkalmazom.

Igazából szeretettem volna elkerülni 3 dolgot.

1. Egymásnak irogatunk arról, ki mit lát helyesnek, habár jó téma, de más számára nem biztos hogy az.
    2. Kívüállókban az maradjon meg h milyen társaság ez, csak egymás hátsójának megcsinálásáról van szó (még akkor is ha esetleg szóképeken keresztül is van ez levezetve), meg satöbbi.
    3. Megkértem mindenkit aki itt rendszeresen fórumozik, h icipicit vegyen vissza, mert már túlléptünk egy határt. Igen magam is beleveszem mert én is ehhez a társasághoz tartozom. Igen, Zolly-t is szó nélkül kitörölgettem, pedig ezer éve ismerem már, tudom mit kockáztattam. :D

Igazából jó ideje házigazdája vagyok ennek a topiknak, és nem sírhat senki amiatt h mennyire vasszigorral kezelek itt mindenkit. Hidd el nekem is sokszor egyszerűbb lenne, ha szólnék egy moderátornak, olvasson vissza 3 oldalt és ossza ki a büntetéseket. Mindenki meg is kapná a maximum pontot szó nélkül. Kell ez nekünk? Vagy kell az, h megint valami idióta idejöjjön (mint a gz8) és kib***on mindenkivel? Szerintem nem hiányzik ez senkinek, habár izgalmasnak találtam, h mennyire gyorsan összefogtak az emberek.

Én igyekszem védeni mindenkit, igyekszem h megtaláljuk az arany középutat a vicceskedés és a fórum szabályai között és igyekszem nem kötözködni azokkal akik nem érdemlik meg, habár erre néha nincs garancia mikor kemény sörelvonási tüneteim vannak.

Összegzés:
    Mindenki tegye okosan a dolgát és akkor nem lesz gond.

Elnézést a szófosásért.