FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Kipróbáltam a humoros topicba linkelt Apokaliptikus végzetgenerátort és ímhol a szörnyű vég egy borzalmas részlete amolyan KK kompatibilisen:
„…Illetve olyan jelek mutatkoztak, amelyek egyértelművé tették, hogy az egyetlen úr az Análvibrátor - aztán volt fogcsikorgatás és sírás. Hirtelen csöndbe borult az egész világ és ekkor sötétséget láttam, amiben csak egyvalami világított: a Klegény - és ekkor elpusztultak az emberek egyharmada és a jószágok kétharmada, ekkor hallottam amint egy mennydörgő hang azt mondja: "így jár mindenki aki a Klegény oldalára áll" - teljes egészében, a maga ocsmány pompájában. Láttam, és akkor hirtelen megnyíltak a Pokol hasadékai melyből áradt a Bala - de csak egy része - vérbe borultak a tengerek és óceánok, megdöglöttek mind a tengeri lények, és a víz felszínén úszott egy Schrank, pedig ez nagyon ocsmány látvány volt. Ezekben az utolsó előtti időkben bebújtak az emberek a barlangok mélyére, ahova a Running vezette őket, pedig jóelőre lett figyelmeztetve mindenki! Ekkor megmutatták nekem a titkot amiről nem beszélhetek, de olyan mint egy Zolly - ezt különösen sajnáltam - hirtelen csend támadt és a pusztaságban csak visszhangzott a Joebácsi és a hihetetlen borzalmaknak ez még csak a kezdete volt!...”