• Zerénd
    Ja hát nyomtunk mi le csalót közösen. Klánunk valami htf vagy mi klánszövetség részeses volt. Több 60 fős klán. Mindenki egy emberre küldött támadást, fake nem fake vegyesen. Csak bele gondoltam, én hogy érezhettem volna magam, ha látom, több száz támadás ér, és nem tudom mennyi a valós, és merre van a csapá fő irámya. 27 óra volt nekem oda au út katapultokkal, de majd 100-at küldem több ezer támadós sereggel. Romboltam is rendesen, mindenből 60k felett hoztam, veszteségem nem volt. :D Gyereknek volt 21 faluja, szinte pár nap alatt leredukálódott neki 10 alá. Multizokat a közelemben se kiméltem. Csak annyi bizonyíték volt, hogy az egyik fazon neve Lecso volt, másiké meg Lecsboy. Egyszerre fejlődtek. Bizonyítani nem tudtam a multizását, mh-nak nem szóltam, inkább levertem az egyiket, faluját meg elfoglaltam. :D
    Azért engem is ért támadás, mint az elején írtam, a legelső falumat elvették, de tudtam, elébb utóbb úgy is elveszik. Meg volt egy muksó, profiljába ki is írta, a környékén lévőket kinyirja. Hát velünk nem bírt. Látom jön a támadás, 1.5 óra az út, mondom tuti katapult. Abba a faluba 30k védőt tudtam össze hozni, igy bukott pár ezer haudánit vagy mi a nevük, meg sok sok katapultot. Mi is véreztünk, a hősöm akkor csak 4 szintet fejlődött. :( Hősöm a játék végére 50 feletti volt, de csak azért, mert elküldtem a világcsodába, ott meg nem fejlődött. :D
    "Nagyon ki tudnak borulni tőe" Egyszer, egy három falvas játékos támadott meg! Érted? Három falvas! :DDD Vissza támadtam a főfalujára katapultal. Elkezdett anyázni. Nem egésszen 24 óra alatt csak a főfaluja maradt, az is nulla népességgel. Klánunk szétszedte. Ki is mlettem írva a profiljára, milyen szemét vagyok. Volt egy nagyon jó farmom. Szépen termelt, sereget nem gyártott. Egyszer elküldtem hozzá a betakarítókat. Nem jöttek vissza. :( Utánna rá az othon lévőket, azok sem. Több ezer támadót vesztettem. Egy hét alatt vissza erősödtem, és a következő héten, a gyerek törölte magát. :D Mert egy farm nem épít falat, egy farm nem gyárt katonát, egy farm nem kér segítséget, a farm csak termel. :DDDDDDDDD
    De elegem lett ebből a játékból, csalók miatt nekem ez nem játék. Harmadik szpidre nem is regisztráltam.