• Zerénd
    Na ez a nagy maflaság már bocs! Két speedet játszottam végig, a másodikra a kezdéskor regisztráltam. 177.-ként kezdtem a játékot, de hamar felmentem 1000 fölé. Azokkal az arcokkal nyomtam végig, akikkel a régit is. Nem volt helyettesem, de talán nyócan tudták a jelszavamat. Mikor leültem a gép elé, mindig észrevettem, valamit fejlesztek. Tehát az aktivitásommal, nem volt gond. Nem volt túlcsordulásom, csak a vége felé. Legelső falum elég balfasz helyre tette a szerver. De a többit a klántársak közelébe alapítottam. VVK. Legelső falumat el is vették, de azt hagytam is, hisz bevédeni nem lehetett. Volt 2 nagy búzás, egy kisbúzás falum is. Ha a traviánt tisztességesen lehet űzni, akkor nem lehet úgy elhúzni, mint a top40 játékos. Most nem az aranyról beszélek. A csalásokról, különféle szkriptekről. Egyszer kipróbáltam. Csodákra képes, de rossz lett a lelkiismeretem. Tudod! A grézmánki, meg különféle más, böngészőktől különálló progicskák. Automata farmoló, építő, fejlesztő progi pl. Ott sem kell ülni előtte, csak beírni, mit csináljon, míg nem vagy a gép előtt. Plusz a kereskedelem segítő, farmoló segítő, és más falujába benéző progi.
    Meg a szerverre való belepiszkálás. Ha egy illetővel jóba voltál, napi, érted? napi 40 arany is üthette a markodat ha kellett. Tök ingyen, semmit nem kellett fizetni érte. Karácsonykor és szilveszterkor kaptunk ajándékba travián pluszt. Ha nincs ünnep, neked azt aranyba mérik. De a travián plusz is volt csaló szkriptbe.
    Tudod ezeket ismerve, nekem ez nem játék. Utálom a csalókat minden hol. Traviánba, béefbe és a valós életben.
    Második szpidet, 3600 körül végeztem. Arany és csalás nélkül.