FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
nah szóval terítsük a lapokat... ifjú fiatalságom azzal telt hogy kötözködős skinhedeket vertünk félholtra cimboráimmal, bőgatyában jártam és "fehérgyűlölő" "niggerzenét" hallgattam... de ez nem jelenti azt hogy nem szeretem a hazámat és hogy oda lennék ezért a népcsoportért. A családomban mondhatni hagyomány a fajgyűlölet eleget hallotam otthon hogy véleményt tudjak alkotni ezekről a dolgokról és tudom hol a helyem. Mai napig együtt zenélek egy "cigány" sráccal aki dolgozik és nem tudok rá rosszat mondani. Tisztában vagyok vele hogy 100-ból 1 ilyen de akkor is létezik. Ammúgy a zenéhez fekáknak és a cinyóknak is van érzékük ez tény... Na mindegy ez van engem így kell elfogadni vagy meg lehet próbálni kikészíteni. Véleményem szerint a legtöbb gond egy 3. népcsoportal van akikről eddig nem esett szó de velük kapcsolatban sem szertek általánosítani mert köztük is vannak tisztességesek. Kitartó vagy ha idáig elolvastad megérdemelsz egy kitüntetést