• Running
    Néhány tegnapi tapasztalat.

(Geronimo tegnap annyiszor lelőttél, hogy gondolkodtam rajta csak rád fogok vadászni, de miután még 2x fejbe lőttél úgy döntöttem irány a pálya nyugisabb vége. :) Rontod itt nekem a statisztikám.:) )
    Tegnap visszatértem a magyar szerverekhez hazaszeretetből, de sokszor vagy levágott a szerver, vagy nagyon lagolt. A másik emberek az hogy vannak talentumok akik kúrvaanyáznak folyamatosan ha nem megy vmi...azért nem kéne szerintem...az biztos hogy volt lamerkedés, mert nem voltunk képesek egy támaszpontot se megtartani 8 körön keresztül. :) Gondolom sok volt a kezdő. :)
    Na meg a szokásos gond, nehéz úgy jókedvűen játszani, hogy azt látom mikor támadják a támaszpontot a köcsög csávó lövi a sajátját és velem együtt 4 sajátot lőtt le, mire visszajutottam és le tudtam lőni. És folyamatosan csinálta mert utána megkerestem és sunyizott megint. Ezeket a gyíkokat nem lehet kiszórni? (A hajón lövik egymást a csapattagok??? Mi ez?? Sebesült vagyok, találok egy csapattagot odadob egy medicet, felszedem majd szemből lelő. ??? Ezeket mondjuk nem értem.
    Elkeseredtem és felmentem egy francia 64-es szerverre ha azok milyen lúzerek...:) Nem vagyok egy géniusz, de 3 menetből 2x lettem első..
    Na nem tépem a szám, csak bosszantott néhány dolog és gondoltan kiadom magamból.:)