FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Helló All!
Gratula Crem Apukának !!! Gyoggyuljon meg a JAG! A többieknek meg csak helló ...
Én kicsi voltam mikor mandulával műtöttek, ált isk 2-ik ... de sosem felejtem el ... 1 hétig voltam bent, az összes nővérke imádott, én voltam a legaranyosab, legkedvesebb és legjobban kényeztetett beteg
Több csokit meg nasit kaptam mint az egész kórterem összesen, és ezt csak a nővérektől 
Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy azért, mert valami fiatal arrogáns fasz doki műtött (Akkor ezt csúnya bácsiként magyarázták a nővérkék, de később anyám elmesélte ...), és le kellett kötözni műtét közben ... Nnnna ez nem sikerül elég rendesen, ugyanis egy óvatlan pillanatban elengedett a kötés a lábamon, és ami egy ekkora gyerekből kifér rúgás, miközben ömlik a vér a torkába, nos ... elindult ... és a doki bá éppen akkor mászott ki a számból, de még elég közel volt ... hirtelen negyedóra szünet ... mindenki feje vörös ... a nővérkéké azért, hogy ne röhögjenek, a dokié pedig azért mert úgy tökön rugtam, hogy nem bírt kiegyenesedni ... másik dokinak kellett bfejezni a műtétet