• Fujiryu
    Hát engem a Bumpa bannolt miután párszor kiírtottam őt és még pár higskill bc-s társát karkandon infantryban egylövéses fejesekkel.Meg az is betett nekik hogy tankkal ködhatáron túlról kiszedtemn a 2apc 1 tank kombóból az egyik apct meg tankot, úgy ahogy erdős tanította és nem is látták honnan lövök.Na aztán meg is indokolták a bant a fórumon.Sztük ahhoz képest ahogy játszottam, kevés pontom volt, és 77 regelt nickem volt a cd kulcsra és ez több mint gyanús.Meg ugye 5en lecsítereztek szóval bizonyított tény.(ami a legjobban felbaszott az az volt hogy a gyökér azt hazudta hiányoznak screenshootjaim amiket a pbvel csinált...)Szánalom:) Aztán meg nem hitték el nekem hogyha bannolnak a fórumról ip alapján azzal nem érnek el semmit, mert reconnectelek és új ipm van 8) Kicsit besírtam a válaszaikon, amikor feltettem a kérdést hogy milyen huelianak 800000 pont elvesztése után.Jól megmondták hogy lehetek ekkora gyökér, és hogy mekkora köcsög vagyok amikor huelia idegileg kikészült mert 2 éves munkája ment kárba...

Egyébként mostmár valakitől kölcsönkérek egy cd kulcsot és visszamegyek frapsel aztán megkapják a videot.Már az egyik fake accom gyűjti a hszeket, mert csak 10 után lehet linkelni:D Egyébként meg ez csak egy ilyen edzés hogy amikor majd KK wörd dominésön kell akkor könnyebben menjen