• Fujiryu
    Most én nem erről az esetről beszélek amiről ti most.Én csak hozzátettem, hogy a múltkor(jó pár hete volt ha nem hónapja) amikor véletlenül arra a szerverre keveredtem amelyiken ti voltatok, akkor ezt csináltátok.Legalábbis én csak annyit láttam amikor lespawnoltam, hogy a parti bázis felett elrepül egy üres j10 és fél perc múlva lehúzva, és tőlünk még csak most szálltak fel ill spawnoltak le.A másik oldalon meg boxer és a haverok ültek a heliben és a repülőben egy külföldi, és várták a partra érkezőket...Aztán persze néha sikerült pontot fognom amikor lenyúltam az f35b-t és ugrottam, de ugye a sok gyökér a hajón várt a járművekre és 2 heli meg ezer páncélos ellen tartani a parton a pontokat lehetetlen 2-3 embernek(szóval egy jeepel elindultam felderíteni és pontothúzni).Mondjuk én még így is jól elszórakoztam, mert a parti pontot sikerült lefehéríteni párszor(gondolom azért ha boxerék kutatnak az emlékekben talán emlékeznek erre amikor 10 perc alatt 3szor lett fehér a pont és nem tudtak kilőni senkit a házból), aztán mikor jöttetek volna a helikkel elhúztam a zászlótól és megvártam míg visszahúzzátok és újra lehúztam meg fregeltem a gyalogosokat(én elvagyok publicon mint a befőtt, mert chuck norris edzett, csak kicsit fájt a szívem hogy nem jutottam helihez, mert a két helis meg a j10es összedolgozott és esélytelen volt behúzni a parti pontot ami nem fedett volt).De mondjuk az utcsó 10 tiketre sikerült behúzni a zászlót, de az okos j10es kollégának (aki nem 7ths volt) köszönhetően a helivel nem sikerült felszállnom és lövöldözni, pedig az lett volna a csúcs.Mondjuk utána oilfldsen revansot vettem repülővel 8)