• Fujiryu
    Hát ha én elmondanám, hogy engem hányszor bannoltak ki arról a szerverről:D Legutóbb pont megállapította a highskill admin, hogy aimbotot használok és ezért kaptam már a saját CD kulcsomra is egy bant, mivel már Peti kulcsára sikerült szereznem egyet régebben (a javító helikoptert szedtem le mig-gel és ez BCnek számít azon a szerveren, különösen ha admin ellen csinálod.Meg egy másik banom azért lett, mondjuk az csak egy hónapra, mert egyedül heliztem azt meg tilos elvileg.Na de az volt az indok, hogy a helipadon 5en álltak és nem vettem fel őket, mert elsőnek töltöttem be. Aztán meg visszaírtam, hogy akkor bannolja őket is mert, campelni a járművekért ugyan úgy tilos és ban jár érte.Na ez nyújtotta meg a bant egy hónaposra. Aztán sikerült kiharcolni a permbant :D) Szóval kb 5-6 bant kaptam azon a szerveren. Ha valakinek van egy felesleges és banolatlan cd kulcsa elküdlhetné priviben mert már egy hónapja nem aláztam őket bele a földbe:D (egyébként jó az a szerver, mert úgy csinálják, hogy a BC-sek és pár csecsszopójuk beáll egy oldalra az adminprogram segítségével, aztán a másik oldalon a lámákat meghagyják, akik legtöbször claymoreznak és még a j-10-zel se tudnak felszállni:D Így nekik könnyű dolguk van.Meg azoknak is könnyű dolguk van akik véletlenül a szarabbik oldalra kerülnek, mert úgy megszokták, hogy bénák ellen játszanak, hogyha valaki a ködhatáron túlról az uav-t használva kilövi a javító tankot és a mellette álló apc-t akkor az már csíter:D utólag is thx erdős mesternek a tankos korrepetálásokért. Szóval jó szerver, mert a járművek általában a szarabbik oldalon üresek, vagy 1 percenként lespawnolnak:D Csak ne vidd túlzásba a BC-sek lelövését, mert akkor a legkiosebb hibáért is bannolnak hetekre, vagy ha nincs hiba akkor banolnak, mert te csak csíter lehetsz:D