• BoxerHUN
    Tisztelt BF közösség!

Ez úton kérek tisztelettel minden ősbfes-t, hogy függesszétek fel ezt az őrületet, amit talán pont én robbantottam ki! Sok múlik most ezen! Többen is dolgozunk azon, hogy megfékezzük a tűzvészt, amit sikerült elindítanunk. (csak, hogy tisztán lássátok a helyzetet... még egy moderátor is azon van, hogy segítsen a közösségünknek, és azon belül egy pár embernek is!!!) A második nickemet sikerült visszakapnom, de szerintem csak erre az egy mentőakcióra fogom használni. Senki ne rontsa tovább a helyzetét fölösleges beírogatásokkal az adminok felé. Békén hagynak, ha nem lépünk túl a korlátainkon. Akit érdekelnek a részletek, tudja hol talál meg... KK!

Ui.: Nem azt sajnálom amit tettem, hanem azt, hogy ezzel mennyi embernek okoztam fölösleges kellemetlenséget. Utólagosan is szeretnék elnézést kérni azoktól, akik nem szerettek volna okkal - oknélkül biloggot kapni, és attól az "egytől" is, aki nem győzte nekem(ünk) adni! Érintett tudja kiről van szó! Remélem bebizonyítja a közösség, hogy többnyire érett, felnőtt emberek vagyunk, és ennek fényében döntenek a továbbiakról!

Ha esetleg itt már nem is találkozunk többet, remélem, hogy máshol igen.
    Köszönettel Péter Norbert
    2007. November. 24. 01:36