FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
TS Zolly #131308 Na ja. De mint irtam, honnan veszik a bátorságot ezek, hogy egy vallással, és a vallás egy olyan alakjával, ki megszemélyesíti magát a vallást, szorakozzanak? Lásd pl azok a bizonyos mohamed karikatúrák. Nem vagyok én egy elvakúlt vallásos mint azok az arabok, kik még európa nagyobb városait is majdnem lángba borították, de kaptam annyi keresztény nevelést, hogy tiszteljem nem csak az én, hanem mások vallását is. Kivétel persze a zsidók. Ök maguk egy gonosz nép a vallásukkal együtt. Még a bibliában is ördögnek irják le őket, asszem a János evangéliumában. Lehet miattam hindu, zen, budhista,muszlim, keresztény bármely ága, eszembe se jut ilyen dolgot mívelni velük. Csak ezeknek! Mert nekik más vallás csak ugy létezhet, amit kigúnyolhatnak, lenézhetnek, leköpdöshetnek. Nem is tudom hol van az leirva, ( naná, hogy tudom!!! ) akkor lesz béke, ha az út jeruzsálemig keresztény fejekkel lesz kikövezve. De persze ha az ö vallási tankönyvükből idéznek Magyarúl, akkor azt letagadják, mert senki sem ismerheti a saját nyelvüket. Ez nemrég esettt meg a tv2 reggeli müsorában. Pedig több nyelvüket ismerő ember, váltig állitja, márpedig az van oda leirva. Ha meg kötöm(jük) az ebet a karrohoz, egyből ránksütik az antiszemita jelzőt.
Dzsótatát bármennyire is tisztelem, a linkelése miatt, nagyott esett a szemebe. :(