FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
HÉJJJJJJJJJJJJ!!!
Én nem vagyok köcsög!!! És a mi családunkban nincsennek köcsögök (Csak kecsegek :) )
Mellesleg hogy egy kis on is legyen :) Ez a kk vörlddominésön dolog qrvára emlékeztet engem a fősulin egy klubbra (Amit mellesleg többen előszeretettel terrorszervezetnek tituláltak :) ) aminek az volt a neve hogy BTV (Bunkó TAI-s vagyok ... TAI a villamosmérnöki kar régi neve ...
) ...
Nos ennek a klubbnak vagy baráti társaságnak a fő profilja az alibiszakok elleni támadások megszervezése és lebonyolítása volt ... ami sokaknak vicces volt, mégtöbbeknek meg kevésbé :)
A legjobb a beavatás volt ... mielőtt valaki klubbtag lehetett a következő procedúrát kellett elvégeznie:
Bemenni az Üzemgazdász szak közgadaságtan előadására, első sor közepe offkorz (gyenge haccáz másik hallgató mellett ...) majd úgy az előadás közepe felé, kiscsomagból szigorúan fekete/fehér újságpapírba csomagolt uzsit elővenni (Összetevők ... kenyér-vöröshagyma-szalonna) mellé védőital zománcozott fémbegréből házi vegyes ... megebédelni, összepakolni, felállni és kivonulni ...
Érdemes volt pár ilyenre beülni ... és csak az arcokat figyelni :)