• Running
    Gémover privátja:

"Azért azt remélem sejted, hogy azzal, hogy kitörölted az én SigS-nek címzett hozzászólásomat, amiben a 128593. sz. hsz-jére reagáltam, miközben bennhagytad az övet, azzal egyértelmű jelét adtad annak, hogy alkalmatlan vagy moderátornak.. Most beírom még egyszer, és mindannyiszor, ahányszor kitörlöd, vagy amíg az övét ki nem szeded. Milyen indokkal törölted az enyémet, miközben az övét nem??? Én pusztán őt idéztem.

Egyébként is micsoda eljárás ez? Vagy tilts ki a z egész SG-ről (erre viszont nincs jogalapod), vagy hagyd meg azokat a hozzászólásaimat, amik nem sértik a fórumszabályzatot!

Üdv"
    -----------------------------------------------------------------------

Az elején úgy gondoltam, nem leszek köcsög, megkérdem a többieket mielőtt kiirtalak innen, aztán hagytam mégis a hsz-eket mivel páran megfejtették a tutit, és nekem is kellemetlen ez a meló, de mivel megint elkezdted azt amiért már egyszer bannoltattalak az sg-ről, ezért kérlek először kapj be egy arccsökkentő tablettát és szokd meg az új állapotot, ugyanis ezzel most végleg elszakadt a cérna.

Egyszerűen nem fogok moderátort keresni h tiltassalak, mivel más topic fórumjaiban nem tudom miket írkálsz. Tudom h elvileg nem tehetem meg amit teszek, de gyakorlatilag mégis meg fogom tenni és mehetsz panaszra ahova akarsz, még az sem fog érdekelni ha emiatt elveszik a jogom, de azt GARANTÁLOM NEKED TE KIS BUZERNYÁK, HOGY AMÍG MEGVAN A JOGOM TÉGED INNEN KIIRTALAK A CSÁBA!!! Zaklatod a hülyeségeiddel az embereket, flémkeltés megy heti rendszerességgel és képtelen vagy minimálisan alkalmazkodni az itteni közösséghez. Nekem puffogsz itt jogokról mikor évek óta házigazda vagyok itt és nem volt túl sok panasz az eddigi munkámra, valamint rengeteg embert mentettem meg a letiltásoktól és büntetőpontoktól, "mivel nem tartják be a fórumszabályzatot". Legtöbben nem is tudnak ezekről, mert az itteniek között már kialakult valami kapocs. De ha alkalmatlan is vagyok erre a munkára, akkor jelentsed valami moderátornak, majd megtárgyalom vele a dolgot, és eldöntik mi legyen.

A kis hszedhez meg annyit fűznék, hogy azért töröltem te idióta majom, mert feltűnt benne egy "fasz". Ha meg nem az a leveled volt, akkor se kérek elnézést.