• GameOverrr
    "Élesztgetek, gyógyítok, de főleg _foglalom a zászlókat_. És a buzi pilóták hiába freggelik szarrá a pályát, baszhatják, több pontot gyűjtök a földön."

Elismerésre méltó teljesítmény, de a pontok engem nem érdekelnek. Nekem egy dolog számít:

"Egyébként meg, ha ésszel játszol, akkor nem bombáznak szarrá. Minden zászlónál el lehet bújni. Legfeljebb ki kell szállni a tankból. Szoktam olyat is, hogy odaállok tankkal a zászlóhoz, mintha foglalnám...Olyat is szoktam csinálni, hogy mikor kifehéredik, elhúzok a foglalási körzetből, megvárok egy adag bombát, és visszamegyek."

Ahogyan korábban fogalmaztam az egy több, mint két évvel ezelőtti történet volt. Azóta már sokat fejlődtem, az általad említett trükköket én is mind szoktam alkalmazni, már amikor fényévente foglalgatok. De: Ha zászlót foglalsz gyakorlatilag bejelented az ellenség bombázójának, hogy "Itt vagyok!", és lehetsz Te akármilyen jó játékos, akármilyen trükkös, akkora fórral indul a repülő, hogy azt azért nehéz ellensúlyozni.

A tankból viszont eszem ágában sincs kiszállni, mikor gyakorlatilag közelharcot kell érte vívni. Örülök, hogy benne vagyok. Így inkább, nem foglalok zászlót(amúgy sem arra való). A dolog másik része, hogy ha én nem foglalom el a zászlókat, majd más megteszi, de ha én nem nyírok ki húsz ellenséget a tankkal, más nem fogja megtenni, mert nem tudja.

"De valóban, a gyávaság egyszerűbb megoldás a bénázásra, mint a gyakorlás."

Gyávaság? Az a gyávaság, amit azok csináltak, akik elhúztak infantryzni. Én alkalmazkodtam és gyakoroltam. És a "GYAKORLÁS" során rájöttem arra, hogy a legjobb megoldás, ha repcsis pályán nem foglalok zászlót tankkal.

""Egy életre megtanultam, hogy repcsis pályán ne foglaljak zászlót.", mert ez tömény faszság."

A kérdés csak az, hogy milyen szempontból. Én mindent a szórakozás szempontjából nézek (értsd: magas K/D). Nem érdekelnek se a pontok, se az érmek, se semmi más. Na már most az én tankos K/D-m 20 körül van, ami egyedülállóan magas, ahhoz képest, hogy rengeteget tankoztam repcsis pályán, szóval elég jól megy, és tudom, mit beszélek, így talán egy kicsit túlzás azt állítani, hogy "ez tömény faszság"...

Még annyit, hogy rengetegen szidják a pilótákat, amiért azok szarrá bombázzák őket. Ezeknek az embereknek semmi mást nem kellene tenniük, mint tartani magukat ehhez a "tömény faszsághoz", és fel sem tűnne nekik, hogy ott vannak.