• TS Zolly

Nesze bazeg keresd ki ami neked kell bazeg!

Vissza a nyitóoldalra
    Vissza a nyitóoldalra
    Google
    Keresés a fórumban:
    fórum tartalom saját fórum RSS hírlevél médiaajánlat impresszum
    Főoldal
    IT/Tech
    Tudomány
    Játék
    Mobil
    Digicam
    Film
    Letöltés
    Apró
    Webtop
    Fotólabor
    Tárhely
    Virtuális Szerver
    Áruház
    fórum / Játékosok fóruma >> /
    Házigazda: Running oldalak:
    Listázás időrendi sorrendben Törlés a kedvencekből A téma listázása RSS-en

FREE XXX! >> * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
    Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
    Battlefield2.hu | A Magyar Kupák Oldala | BF2 Community topik
    Battlefield linkgyűjtemény
    Bejelentkezve: TS Zolly

HUNMarcus
    2007. márc. 03. 19:31 | privát | válasz erre | #111648
    Fekete képernyő, vagy egyszerűen desktopra visszadob a játék inditásakor

Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate.

mit és hol kell beállitani?? nem sikerül elinditanom..kezdek kiborulni
    Welcome to Rapture

© 1Obi1
    2007. feb. 25. 12:31 | privát | válasz erre | #111084
    Lenne egy problémám...
    Tegnap megvettem a Deluxe Edition-t, de ha csatlakozni akarok egy szerverre akkor kidob az asztalra a játék.Lehet hogy az a baja, hogy Vista-ról telepítettem de XP-n akarok játszani?Azért kellett ezt csinálnom mert az xp nem engedte feltenni a patch-et.
    FAQ-ba megnéztem, és nincs a gépemen 3rd party refresh rate állító program, csak az nvidia saját szoftvere.
    Mi lehet a gond?
    © Matthew119
    2006. dec. 13. 16:16 | privát | válasz erre | #104653
    Sziasztok!
    Ezt valaki lefordítaná nekem: NVIDIA-nál deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate.

Padavane
    2006. szept. 25. 12:58 | privát | válasz erre | #98843
    Fenn FAQ.

" CSáó
    még mindig az a problem hogy a bf 2 patchelve van de amikó elindítom a gammát
    sötét kép és kidob az asztalra.
    mi erre az prvosság a robitussínon kívűl???
    please help má!

Indítás után fekete képernyő:

* Aki korábban használt NO CD crack-et, annak vissza kell tennie az eredeti bf2.exe filet, mert a tört verzióval nem indul el a patch-elés után. Ha nem tetted el az eredeti file-okat, letölthető itt: bf2.zip (6,5 MB)(6,5 MB)
    * Nézd meg lentebb a Gyakran ismételt kérdésekben a videokártya (ATI/NVIDIA) problémákat ---->

ATI problémák

Egyes ATI kártyák az 5.5 driverrel nem futtatják a BF2-t. Az 5.6 és a késobbi driverekkel már ok.
    ATI driver letöltés

Fekete képernyő
    A problémám fekete képernyő volt, a játék ment csak éppen nem láttam semmit, de nem dobott vissza a desktopra (asztalra) csak ha kiléptem (jobb felső sarokra kattintva a homályba smile.gif
    AGP FAst Write-ot ajálja az ea fórum szerint egy ea-s csóka, de valaki kinyomozta hogy az agp sebesség visszavétele 8x-ról 4x-re segít, és láss csodát, nállam az utóbbi müködött (AGP visszavételéhez kell a ATI Control Panel vagy ATI Control Center, azon belül is a smartgar beálítási fülnél található).
    Forrás: ftp2.sly.hu

A fekete képernyőt okozhatja az is, hogy fut valami képernyőfrissítést befolyásoló program. Ennek kikapcsolása segíthet. Megoldás lehet továbbá a Battlefield 2 Demo/Mods/bf2/Settings könyvtárban a 'VideoDefault.con' file utolsó sorának (renderer.allowAllRefreshRates 1) 0-ra állítása (renderer.allowAllRefreshRates 0).

NVIDIA problémák

Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate.

A BF2-ben így jó a refresh rate, de a 3rd party program hiányában az összes többi program a desktop frekvenciáján, vagy 60Hz-en fut csak.
    Másold a következő szöveget notapadba, és mentsd el akármi.reg néven:

REGEDIT4

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NVTweak]
    "NvCplDisableRefreshRatePage"=dword:00000000

Ezután nyomj entert rá, és engedd neki hogy betelepüljön a registrybe. Utána menj az nvidia control paneledre, és ott vár a régi-új refresh rate felülbíráló tab. Itt beállítva a rateket a BF2, meg minden más is jól működik. "
    Válasz 'Guer' üzenetére (#98842)
    Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!
    © Provi
    2006. júl. 18. 13:48 | privát | válasz erre | #89591
    Vki ezt magyarázza el pls"Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot."Előre is kössz
    Goaulds
    2006. jún. 08. 22:30 | privát | válasz erre | #83263
    Tudom hogy láma leszek a kérdésemmel " a bizonyos fekete képernyős " hisztériám van.
    Végignéztem a FAQ ot.. kerestem a fórumban,

A BF2-ben így jó a refresh rate, de a 3rd party program hiányában az összes többi program a desktop frekvenciáján, vagy 60Hz-en fut csak.

REGEDIT4

Ezután nyomj entert rá, és engedd neki hogy betelepüljön a registrybe. Utána menj az nvidia control paneledre, és ott vár a régi-új refresh rate felülbíráló tab. Itt beállítva a rateket a BF2, meg minden más is jól működik.

Nem használok semmi egyéb segédprogit...végigjátszadoztam az összes Freqivel, tetem defaultra, 60 hz re szal minden, és kidob szatlra a game 1.3 patch után

Valaki esetleg egy lebaszáson kivüli segitő válaszra méltatna?
    Előre is köszi
    Jaffa Kree!
    www.silenthunter3.hu
    Templar75
    2006. máj. 01. 22:16 | privát | válasz erre | #76046
    Ezt a részt is nézted?
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

ATI problémák

Egyes ATI kártyák az 5.5 driverrel nem futtatják a BF2-t. Az 5.6 és a késobbi driverekkel már ok.
    ATI driver letöltés

Fekete képernyő
    A problémám fekete képernyő volt, a játék ment csak éppen nem láttam semmit, de nem dobott vissza a desktopra (asztalra) csak ha kiléptem (jobb felső sarokra kattintva a homályba :)
    AGP FAst Write-ot ajálja az ea fórum szerint egy ea-s csóka, de valaki kinyomozta hogy az agp sebesség visszavétele 8x-ról 4x-re segít, és láss csodát, nállam az utóbbi müködött (AGP visszavételéhez kell a ATI Control Panel vagy ATI Control Center, azon belül is a smartgar beálítási fülnél található).
    Forrás: ftp2.sly.hu

A fekete képernyőt okozhatja az is, hogy fut valami képernyőfrissítést befolyásoló program. Ennek kikapcsolása segíthet. Megoldás lehet továbbá a Battlefield 2 Demo/Mods/bf2/Settings könyvtárban a 'VideoDefault.con' file utolsó sorának (renderer.allowAllRefreshRates 1) 0-ra állítása (renderer.allowAllRefreshRates 0).

NVIDIA problémák

REGEDIT4

Ezután nyomj entert rá, és engedd neki hogy betelepüljön a registrybe. Utána menj az nvidia control paneledre, és ott vár a régi-új refresh rate felülbíráló tab. Itt beállítva a rateket a BF2, meg minden más is jól működik.

Az árnyékok csak nagy fekete négyzetek a földön
    Megoldás: 77.30 vagy 77.50 driver. Ezzel a ketto"vel bizonyítottan jók a dinamikus árnyékok. A 77.30-al ráadásul minden más is jól fut, a 77.50-ro"l azért hallani még némi problémát.
    Az egyszerűség végett a 77.30 driver hozzá is csomagolták a BF2 demo telepítőjéhez. Ha nem raktad fel a drivert a játék telepítésekor, akkor most így tudod megodlani:
    START menü --> Programok --> EA GAMES. Itt válaszd az 'Install NVIDIA Drivers' menűpontot, és elindul a telepítés.
    Szükség esetén a driver beszerezhető az NVIDIA honlapon is.

Küldte: borg
    SoG Templar - The Sog is mother. The Sog is father. - http://www.sog-clan.hu/
    Idézet Verebestől (Napkelte 2006.11.18): ''... amíg még élnek olyanok, akik a Don-kanyarban haltak meg.''
    Laci911
    2006. márc. 23. 19:16 | privát | válasz erre | #69013
    hy
    Régebben elindult a Battlefield 2 -ő de mostmár nem indul el... elindítom bejön 1 fekete képernyö utána a febontás 1024... ről átváltozik 864../vagy mennyire:)/ és utána kilép...:( Nvidia kártyám van.... GeForce Fx 5700
    ui: DemonTools-ba van be téve a mini immage...
    ui2:/ja és pacth val se megy..:(/
    ui3: ja és ha ez lehet a megoldás"Fekete képernyő, vagy egyszerűen desktopra visszadob a játék inditásakor
    Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate." akkro hogy kell deaktivitálni a refreshforce-t?:)
    Batlefield 2 Fan volt..:)
    odex
    2005. dec. 27. 21:01 | privát | galéria | válasz erre | #54101
    csáztzok nekem ezlenne a problémám! Fekete képernyő, vagy egyszerűen desktopra visszadob a játék inditásakor

Ezt egyszerűbben valaki! :D THX
    .:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek!
    MSN:[email protected]
    E-mail:[email protected]
    © Zinege
    2005. okt. 16. 17:58 | privát | válasz erre | #44155
    Ezt írja a FAQ, és nekem ez van: "Fekete képernyő, vagy egyszerűen desktopra visszadob a játék inditásakor
    Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate."
    De mit jelent ez??
    © Zinege
    2005. okt. 12. 09:01 | privát | válasz erre | #43580
    Hali. Nekem a 1.03 patch telepítése után az indításkor fekete képernyő, vagy egyszerűen desktopra visszadob a játék inditásakor. A FAQ-ban találtam is rá választ csk nem sokat mond nekem. Valaki fordítsa már le légyszi.
    "Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate."
    Köszi
    alberto 15
    2005. okt. 03. 19:38 | privát | galéria | válasz erre | #41354
    nincs!!
    "Fekete képernyő, vagy egyszerűen desktopra visszadob a játék inditásakor:
    Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate."
    hol tudom deaktiválni a refreshforce-t?
    Válasz 'Hysteria' üzenetére (#41353)
    Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

alberto 15
    2005. okt. 03. 19:34 | privát | galéria | válasz erre | #41352

alberto 15
    2005. okt. 03. 19:18 | privát | galéria | válasz erre | #41335

© Dankó
    2005. jún. 19. 16:20 | privát | galéria | válasz erre | #14932
    Sziasztok!

Amikor el szeretném indítani a játékot simán kivág a desktopra.Elolvastam a faq-ot ebben az esetben mi a teendő de nem nagyon értem hogy mit is kell kikapcsolnom.Vki tudna segíteni ebben?
    "Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate."

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

Borg - VIP 2001. 01. 15. óta regisztrált VIP fórumozó 2001. 01. 15. óta regisztrált VIP fórumozó2001. 01. 15. óta regisztrált VIP fórumozó
    2005. jún. 18. 11:00 | privát | galéria | válasz erre | #14355
    No akkor egy kis guide az nvidia kártyásoknak:

Probléma: Az árnyékok csak nagy fekete négyzetek a földön...
    Megoldás: 77.30 vagy 77.50 driver. Ezzel a kettővel bizonyítottan jók a dinamikus árnyékok. A 77.30-al ráadásul minden más is jól fut, a 77.50-ről azért hallani még némi problémát...

Probléma: Fekete képernyő, vagy egyszerűen desktopra visszadob a játék inditásakor..
    Megoldás: Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate.

Probléma: A BF2-ben így jó a refresh rate, de a 3rd party program hiányában az összes többi program a desktop frekvenciáján, vagy 60Hz-en fut csak.
    Megoldás: Másold a következő szöveget notapadba, és mentsd el akármi.reg néven:

REGEDIT4

Ezután nyomj entert rá, és engedd neki hogy betelepüljön a registrybe. Utána menj az nvidia control paneledre, és ott vár a régi-új refresh rate felülbíráló tab. Itt beállítva a rateket a BF2, meg minden más is jól működik. +info: Ha mégsem, akkor a 800x600-at hagyd 60Hz-en (függetlenül attól, hogy milyen felbontáson akarod futtatni a gamet)

Ez akár mehet a faq-ba is :)
    I am the beginning. The end. The one who is many. I am the Borg.