FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GameOverrr #127544 "Ám az is elég gyenge kifogás, azért bczel, mert igy akarod a játékból kivonni az enemy repülő izéket. Ne meséld be nekem, csak azért mész be a benem foglalható bézre, hogy megvárd míg a repülő megjelenik, és a csapatodat segíted azzal, hogy kilövöd, mielött felszáll."
Ha én repülök, vagy helizek én is állandóan azon vagyok, hogy megsemmisítsem az ellenség légierejét (lehetőleg még a földön). Most itt lehetne magyarázni a bizonyítványt, hogy ezt most miért, meg ezt most hogyan. Nem fogom.
Én csak egy dolgot tudok: nagyon utálok valami olyan ellen küzdeni, ami ellen nincs esélyem (elég sokat tankozom Omanon, úgyhogy tudom, hogy milyen szar érzés a heli ellen "küzdeni" (már amennyire a nagy semmiből érkező TV bevevését küzdelemnek lehet tekinteni...). Szóval ha én mondjuk repülök, elsőszámú feladatomnak tartom az ellenséges repülők lent tartását (lényegében ugyanez igaz a helires is), hogy mások ne kerülhessenek kiszolgáltatott helyzetbe. Most lehet itt pfújolni, hogy köcsög baseraper, meg minden, de ott az érem másik oldala is: meg lehet nézni, milyen K/D-ket csinálnak a csapatom helisei ezekben a körökben. A nagy többség persze mondja a magáét (az ellenségből), de ha megkérdeznénk a heliseinket, biztosan hálásak lennének, hogy nem nekik kellett küzdeniük az ellenséges vadászgépekkel (egy tökéletesen egyoldalú küzdelemben).