• dronkZero
    "Látom szereted a vitát ( pl etqw tyopik ) , bennem emberedre találtál. :)"

Jah, hát meló közben le kell vezetni a feszültséget. Inkább rajtatok, minthogy a főnökömet küldjem el a faszba... :P

Már beszéltünk erről, szerintem pont veled. Még mindig főleg gyalogoskénz játszom (550 órából 75-öt tankoztam). Nem jellemző, hogy BC közelébe kerülnék.
    Egyébként pont a lelőhetetlen repülők miatt vagyok gyalog. Általában sajnálják a bombát a dzsippekre. Egy tank már célpont.
    Általában a tankok körül söprögetek, vagy előrezúzok dzsippel, esetenként lopok valami járművet, azzal elkezdem húzni a zászlót, amíg megérkeznek a páncélosok.

És egyébként nem megyek be. Pl Omanon a construction melletti dombról, a házak közül nagyon szépen lehet lőni a kifelé jövő dzsippeket, tankokat, a spawnoló helit meg a repülőket. Nem kell hozzá bemenni. (Bemenni egy bázisra egyébként is tuti halál)
    Vagy pl Fushe-n mindkét bázis fölött van domb, onnan is szépen a földön lehet tartani a helit.
    És igen, ha tankkal BC-zek, akkor _mindig_ elsősorban a légi eszközöket kempelem, mert ha felszáll, akkor nekem reszeltek.
    Gyalog be szoktam menni, ha már annyira unom magam, de kb 1-2 ember után lelőnek, mint a kutyát.

Hozzátéve, hogy mindezt már csak akkor, ha nincs más zászló.

ETQW meg alapból olyan komolytalan, hogy szerintem észre sem veszik a lámák, hogy kempelve vannak... Abban a játékban aztán tömegével rajzanak a segghülyék. Vagy csak én nem találtam még normális szervert.