FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
"Látom szereted a vitát ( pl etqw tyopik ) , bennem emberedre találtál. :)"
Jah, hát meló közben le kell vezetni a feszültséget. Inkább rajtatok, minthogy a főnökömet küldjem el a faszba... :P
Már beszéltünk erről, szerintem pont veled. Még mindig főleg gyalogoskénz játszom (550 órából 75-öt tankoztam). Nem jellemző, hogy BC közelébe kerülnék.
Egyébként pont a lelőhetetlen repülők miatt vagyok gyalog. Általában sajnálják a bombát a dzsippekre. Egy tank már célpont.
Általában a tankok körül söprögetek, vagy előrezúzok dzsippel, esetenként lopok valami járművet, azzal elkezdem húzni a zászlót, amíg megérkeznek a páncélosok.
És egyébként nem megyek be. Pl Omanon a construction melletti dombról, a házak közül nagyon szépen lehet lőni a kifelé jövő dzsippeket, tankokat, a spawnoló helit meg a repülőket. Nem kell hozzá bemenni. (Bemenni egy bázisra egyébként is tuti halál)
Vagy pl Fushe-n mindkét bázis fölött van domb, onnan is szépen a földön lehet tartani a helit.
És igen, ha tankkal BC-zek, akkor _mindig_ elsősorban a légi eszközöket kempelem, mert ha felszáll, akkor nekem reszeltek.
Gyalog be szoktam menni, ha már annyira unom magam, de kb 1-2 ember után lelőnek, mint a kutyát.
Hozzátéve, hogy mindezt már csak akkor, ha nincs más zászló.
ETQW meg alapból olyan komolytalan, hogy szerintem észre sem veszik a lámák, hogy kempelve vannak... Abban a játékban aztán tömegével rajzanak a segghülyék. Vagy csak én nem találtam még normális szervert.