• dicehater
    CoD 4 falo atlovol-e vagy nem: ugy vettem eszre hogy vekonyabb falakbol 2 reteget tudsz atloni (deep impact perk bekapcs) de mondjuk egy vonatszerelvenyt mar nem. Nem tudom mennyire lehet ezt majd hihasznalni altalaban 6 vs 6 nyomok vagy ffa es nagyon porgos kiveve az Overgrown palya ott lehet sniperrel is jatszani. Egyszeruen nincs nagyon ido mint a bf2-ben lassan helizek mokat jatszani, bar nem tudom az egyik csavo egyszer folmaszott egy haz tetejere (lehet valami plusz perk ez is) es az eletben nem jovok ra hogy jutott oda.

Ami meg FONTOS jatekmenet szempontjabol: van ugye itt is minimap. Nos ha lonek rad nem hangtompitos fegyverrel egy ideig kijelzi egy kis piros ponttal hogy ki honnan lohetett rad. DE ha silencert hasznalsz nem jelszi ki csak akkor nem visz olyan tavolra a fegyo + szerintem gyengebb is (mp5 biztosan). Szoval lehet jatszani hogy elviszunk mondjuk egy ak47-et silencerrel de gyengebben csapunk le de senki nem vesz eszre vagy ak47 grenade launcherrel ami mar a bf2-ben is bizonyitott :) de azonnal jelez minket a mapon a rendszer.