FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GameOverrr #126748 Biztos jó lesz ez az izé, de Schrank kollégával egyetemben az én szememet is leginkább ez a falon átlövős marhaság szúrja. Lehet, hogy marha fílinges, amíg csak egy-két játékos használja, meg ahogy repülnek be a szobába a golyók, meg minden, de...egyrészt én a CS-os videókban látott "Átlövök a betonfalon" effektustól is rosszul vagyok, másrészt ha ez működik, akkor tömeges méretekben fogják ezt használni, aztán az egész arról fog szólni, hogy mindenki ész nélkül lövi a falakat. 
Aggályaimat a BF2-ben a heli TV-rakétájával tudnám szemléltetni: Eleinte csak néhányan használták, aztán szép lassan rájött/rájön mindenki, hogy kicsit egyszerűbb lelőni a másikat a világ végéről TV-rakátával(olyan távolságból, ahonnan a másiknak gyakorlatilag esélye sincs eltalálnia a helit), mint közelharcban szenvedni a pilóta rakétáival, esélyt adva az ellenségnek is a találatra. Így aztán mára odáig fajult a dolog, hogy boldog-boldogtalan TV-zik, meg teamkillezik a heliért, meg kilógatja a gunnert.
Így látatlanban, a beszámolódból ítélve ezt a jövőképet képzelem el a CoD4-re is, csak éppen a falátlövésre értve. Ezért én (is) csak remélni tudom, hogy nem lehet majd átlőni mindenféle falon. Bár én még szerintem jó ideig el leszek a BF2-vel, úgyhogy lényegében nekem mindegy.