FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Jo reggelt az uraknak es annak a 2456 bombazo csajnak aki csak pasizas miatt bongeszi a bf2 forumot 
Az elmult 2-3 hetben ket nagy csapas is fenyegette a bf2 communityt elso kozben a MoH:A botranyos demoja kerult kozkezre (hanyinger szagu nagyon, full verziót ez alapjan az istennek se venném meg) kesobb az ET:QW multi demojaval karomkodhattunk nagyokat. Nem vagyok software enginner se egyeb bennfentes, csak egy egyszeru jatekos aki szabadideje egy reszet csapat alapu jatekokkal toltené, de szivesen elbeszelgetnek az erintett cegek marketing es egyeb fejeseivel hogy "ezeketmegishogy" kepzelitek. ID soft raadasul meg kozzetett egy nem mukodo f*ckin demot is az uj Strogg haburobol, koszonjuk szepen azt is. De imaink lehet meghallgatasra talaltak, novemberben jon egy regen vart csoda, igen igen hallom a tomeg mar felhordulve uvolt: kóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóód négy. Tegnap alkalmam volt jatszani 2-3 órát a betaval x360-on (kocsog konzolos, rohadj el tudom, tudom) de ugy gondolom ha pc-s verzió is hasonlokepp jo lesz mehetunk a boltba megvenni.
Mi is van a betaban?
- 2 palya, Overgrown (egy haborutol sujtott videki faluban olunk) Crash (egy kisebb varos kozepen egy lezuhant helikopater kozeleben rohangalunk)
- rohadt sok fegyver, szinte a bf2 egesz kellektara (60+ a fullban)
- xp-t kapunk, fegyvereink kinezete egy kiegesziteseik (red scope, hangtompitó, c4, rpg, festés, stb) szemelyre szabhatoak
- 4 fele jatekmod (ffa, team dm, objective olyan mint a cs-ben a bombalerakos vagy harmadik bf szeru domination/conquest ahol zaszlokat foglalunk be, meg még valami de nem tudom a nevet)
- porgos jatekmenet
- és VÉGRE hogy b****** meg a sok feleszu, igazi durva fegyverhangok nem azt a hallod hogy egy m249 a kezedben hogy "egercincogas ON" Haborus feelinget akarunk nem babazsurt, de itt erre figyeltek. Bar a "Black" fegyverhangjait meg mindig nem veri de kozel van hozza.
Grafika: mit is mondhatnek most a Bioshock utan? Nem a legszebb de joval szebb a CoD 2 es CoD 3 utan de ugy erzem meg mindig ugyanaz a motor lehet alatta. Viszont veszettul gyors, 12-en lojuk egymast, fustgranat, airtstrike (tudsz kerni ha lelottel 5-6 embert zsinorban) es nem, mondom NEM akad 60fps mellett !!!. Rpg huzza maga utan a csíkot, roncsok es debrisek repulnek mindenfele, a sprintelest jol erzekelteti a jatekossal, kes is menő ahogy vagsz vele stb. A terkepek nagysaga kb akkora lehet mint egy 16-os bf2 map.
Ami fontos a karakter szemelyre szabasa:
Egyszeru es nagyszeru - olsz es xp-t kapsz majd rangot. Nagyobb rang tobb unlock, tobb unlock tobb perk. Mi is az perk? Spec tulajdonsagok (Fallout for life) amivel szinesitjuk kicsiny bakank mindennapjait, harom perket tudsz egyszerre hasznalni, kb hasonloakat:
- golyo atuti a falat
- nagyobb grenade sebzes
- hosszabb futas
- uav nem lat teged
- celzas rasegites
- miutan lelonek meg ott fekszel a foldon es kilohetsz meg kb 2 tarat a pisztolybol szovala az osszeeseo fickokba jobb ha pluszba meg 1-2 golyó kerul
- tobb health, tobb rpg toltel
A specko beallitasaid el is tudod menteni ot kulonbozo helyre, hogy ez miert is jo? Kepzeld el valami jobb csapattal kerultok ossze cb-n egyik pillanatban meg a sunyulo "uav nem lat engem" + hangtompitos szuperpontos mp5-el irtasz de lelonek. Kovetkezo pillanatban mar a masik kasztoddal respawnolsz aki egy rpk-t fog a kezeben atlosz vele a falakon es lelosz 2 embert a fal masik felen utana meg 3 granatot csapsz felejuk. Sweet.
Over and out