FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Jájj. Na látod, nem kell a snipákat szapulni. Az esetek 95%-ban ELKERÜLHETŐ a klay! A maradékot benézi az ember (vagy én raktam le), de volt, hogy egy láma mögöttem jött, és shimán fellépett, és természetessen mind a ketten megdeglettünk MIATTA. 
A másik. NEM szeded össze a klayt, mert egyszerűbben is kiszedhető a snipa! Persze, én is csináltam ilyet, ha teljessen elérhetettlen helyen van. Csak ez rittka, és nagyon kevesen ismerik IGAZÁN a pályákat (kivéve karkland, mert azt minden kezdő csukott szemmel körbe rohanja). Mire való vajh a gránát??? Vízbe dobod, és feljönnek a halak? Ja. Meg a tetőre snipa alá!
Darura nagyon rittkán megyek, mert azt minden idegcsávó ismeri. Viszont, khirályul lehet a létrán felfele kaptató bakákat levakarni, mert két-három lövésre is bőven van idő.
Nem is beszélve, hogy a helivel oda lehet lavírozni, és a gunner meg szüretel. Néha fürtökben lógtak a csávókák, mert végig soroztuk. Tehát a daru láma hely.