• Alien69
    Nem akarlak elkeseríteni, de én se ma kezdtem. Az most mellékes, hogy én tovább fejlődtem, és lepottyantam a fáról már. Tehát, már fél éve tuti nem játszadozok bf2-vel, de addig nem egy pályán volt olyan hely, amiket max egy másik snipa lát be, vagy legalábbis, tudja, sejti, honnan kempelhet egy másik társa! Az alap Karkland pl elég szar hely, oda normális snipa csak vélettlenül "megy", de sokan azt hiszik, hogy az jó pálya, pedig az egy f*s. Snipa szemszögbűl legalábbis van 2-3 másik pálya, mely 1000x jobb. Amúgy, nem 1x pár klántárs gyakwarron is (nem csak publikon) idegbajt kapott, mondjuk amikor átugrott egy kis korlátot, és a másik oldalon már holtan esett össze, és természetessen, a látóhatár széléről lepuffantva. Onnan még az AK-val se szedsz le olyan nagyon gyorsan, főleg, ha foggalmad se lehet, hogy én honnan lőlek meg, mert ugye, mint írtam, vannak nagyon ismert snipa helyek, és vannak kevésbé ismertek is. Természetessen, normál esetben a snipák hátrányban vannak, ezt eddig se vitattam! De, nem 1x voltam én az utolsó cserkész a harcmezőn, csak ugye, a legnagyobb hátránya a snipáknak, hogy ilyen helyzetben már semmi esélye zászlót foglalni, míg más kasztnak egy hangyányit esettleg nagyobb az esélye erre a feladatra. Főleg, ha nincsen kommander, se harci jármű.