FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
HOGYMI?????????????????????????
És nem kaptál újat? Még én a szerény 70 kilómmal is a világból kiüvöltöttem volna ... és a minimum, hogy amit elbasz abból újat ad ...
Vagy kacifántosabb a történet?
Erről jut eszembe ... anyámnak vettünk Sulinetes gépet ... netezni meg zenét hallgatni ... Pakolja össze a csávó ... nézem ... garancsiamatricával lezárva a ház ... Mondom Legyen szives szedje le a matricát ... Erre meglepődve mondta hogy ez a garanciamatrica ... mondom neki "És mire?" Nem egy vasdobozra akarok garanciát, hanem a benne lévő alkatrészekre ... Erre azt mondja nekem, azért van rajta hogy ne nyóljon bele csak a hozzáértő szervizes ... Majd ott röhögött, mikor mondtam neki hogy ez a 2 szó a valóságban ritkán találkozik ... De hálistennek semmi baj a géppel ...
VISZONT ... Párom rokonai is vettek sulinetes gépet ... alapból fagyott a win, fel volt telepitve az XP az E meghajtóra ... stb ...
Nekem kellett volna megcsinálni ... telepitenék rá XP-t lehal, winyó folyamatosan világit ... minden döglik ... 3 oprendszer és Hiren után teljesen biztos volt hogy döglődik benne a winyó ...
4 alkalommal küldte vissza a szerviz, hogy semmi baja pedig az utolsó 3 alkalommal még mondtuk is hogy szar a winyó ... 5-ik alkalommal másik szervizbe vitték, meglepő módon szar volt a winyó ...
Szóval ha Anyám gépének valami baja lesz, asszem úgy viszem be a szervizbe, hogy előttem nyúlhatnak csak bele, mert a sok dilettáns buzi amatőr divatinformatikusból qrvára elegem van ... (Sorry a normális informatikusoktól ...)
Az egyik szervizes meg is jegyezte, hogy nem szeretik az olyan tulajokat, akik azt hiszik hogy értenek a számitógéphez ... Én meg montam, hogy teljesen igaza van, én meg az olyan szervizeseket utálom akik azt hiszik értenek a számitógépekhez ... Nem beszélgettünk sokat ... :)