FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GameOverrr #125501 Akkor úgy látszik tegnap nagyon elemükben voltak az adminok. Kubra Damon beírja már valamelyik gyökér, hogy [URL=http://i208.photobucket.com/albums/bb214/GameOverrr/BF22007-08-2415-55-30-89.jpg]"stop respawn camping"[/URL], mire én visszaírtam neki, hogy stop respawn.
Aztán persze megint megköszönték...
Komolyan kezd már a hócipőm tele lenni ezzel a spawnkilles faszsággal. Korábban sokszor olvastam olyan hozzászólásokat, hogy xy így meg úgy spawnkempel a tankkal Karkandon. Valamelyik nap én is játszottam egy kört ott: bemerészkedtem a Hotel környékére aztán a tetőről csak úgy záporoztak felém a rakéták, egy hajszálon múlott csak, hogy sikerült időben visszavonulót fújni. Utána eszem ágában sem volt beljebb merészkedni. Szóval, aki "spawnkempel" annak a szerencsétlennek esélye sem lenne mást csinálnia. Mégis mit csináljon? Foglalja el a zászlót? Úgy kikapják, mint a pinty. Ha valaki szól, hogy ne spawnkilleljek, mutassa meg, hogy lehet 4-5 antitankossal szemben elfoglalni egy zászlót! Én leszek az első, aki becsörtetek a zászlóhoz.
Egy szó, mint száz. Aki tankkal spawnkillel, az nem spawnkillel, hanem játszik, tankkal JÁTSZIK.
Ugyanúgy, mint az a szerencsétlen medic, aki dobálja a csomagjait, meg a sniper, aki a claymorejait szórja. A nagykönyvben is le van írva, hogy: "camping a position (perfectly legit armor tactic)"
Nem tudom mikorra sikerül beleverni ezt a sok gyökér pici agyába(de főleg az adminokéba).