• Szathy
    na, ilyen estét se pipáltam még... elmentem 9re a városba, mert megbeszéltem egy csajjal, h találkozunk. közben találkoztam egy régi o-társammal, akivel elbeszélgettünk,a ztán találkoztam a barátommal (egyedül ez volt tervezve), akivel vártunk kicsit a csajokra, de helyettük az edzőtársam/másik barátom jött két csajjal, akik közül az egyik épp egy mostani otársnőm, a másik meg a régi barátnője, akikkel csak úgy találkozott vhol... aztán jött a haverja az edzőtársamnak, akivel elment egyedül sióra bni (tervezett b*szás rlz), a két csajt meg itthagyta nekünk. mivel a másik, akivel beszéltem, fél órával idő után se volt ott, ezért ezzel a kettővel mentünk el, aztán nekik le kellett kopni fél 11kor, mikor (1,5 hval a megbeszélt után) megjelent az a csaj, akivel én beszéltem, ráadásul hozta a barátnőjét, aki bele van zúgva a barátomba. mivel pénzünk a "szorakozás" után már nem maradt ezért sétáltunk a szitiben, ettünk egy ájszt, oszt hazavittük őket - ahelyett, hogy velük csináltuk volna a programot.

na, EZT pipáld le, barátok közt!