• koschwarz
    szerkeszteni akartam b+ erre visszavontam mer annyira villámkezű vagyok, na mind1:

"Majd azon lepődj meg wildor hogy a 2,3 patch után mennyi raid buffot fog adni a retri ág.Esetlegesen most mehetsz überelni a félkegyelmű f*szfejet(tanaris) a frostshockta, minap majdnem ugyis sikeredett.

Soha egyetlen paladinnak sem volt az a kérése hogy a retri ág legyen a "csáknorisz" és a rugóval vagy a fury warriorral egyenértékű dps-t osszon ki hanem a saját kevesebb dps-e mellé legalább olyan egyedi buffjai legyenek amik miatt érdemes beinvelni egy raidra legalább egyet.Ez most a tervezet szerint majd valamicskét változik a lófaxot nem érő sanctity aura helyett egy három pontos akármi van tervezve ami egyszerre három sealt tart fent a három pont pedig a sealek erősségét buffolják, továbbá a sanctified crusader eztán nem 3 hanem 5% ad és nem csak a meleenek hanem az egész raidnek.

jahh és még arra a szép ékesre amit a paladin buff-ra nyilvánultál meg.Imba locként használj felhoundot az IS (meg még sok minden) leszedi a paladinról a bubit és akkor dotol6tsz kedvedre megnyersz egyedűl is minden aréna meccset és méglekezelőbb lehetsz a paladinok irányába."