FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GameOverrr #124053 "Sokat tett hozzá. Már azzal is,ahogy a nagyobb sebezhetőség ráveszi az embert vigyázzon jobban az életére."
Egy másik fórumon nem is olyan régen szóba került, hogy mennyire arcade a BF. Persze nagyon, de ami engem a leginkább zavar, az ez, hogy az állandó újraszületés miatt nem vigyáznak eléggé magukra a játékosok, és ez is csökkenti a realizmust. Egy haverom kérdezte, hogy mi értelme ennek az egésznek, ha akit lelövünk, az úgyis újraéled?
Erre én mondtam neki, hogy faszán lehet spawnkempelni.
Na, nem is. Igazság szerint, amikor elkezdtem játszani a játékkal, én is ezt furcsállottam a leginkább.
Annak idején éppen a Ravan Shielddel játszottunk LAN-ban, és olyan hihetetlenül izgalmas volt, hogy bármikor meghalhatok, hogy minden mozdulatra oda kell figyelni, mert nem lesz esély visszalőni. A BF-ben is vannak izgalmas jelenetek, de meg sem közelíti az ott tapasztalható izgalmakat. Persze ennek is vannak hátrányai, mert az elég nagy szívás, amikor elsőként esel ki a játékból, aztán várhatsz egy fél órát arra, hogy ismét aktív részese lehess a játéknak. Így az nem lenne jó megoldás, ha a BF-ben is bevezetnék ezt a fajta játékmenetet, de valamifajta taktikusabb játékmenetre ösztönzés jót tenne a játéknak -szerintem.