FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GameOverrr #124029 "Na akkor menj csak fel egy Tampára, és garantálom, hogy hamar el fog mneni a kedved a tankozástól." Játszottam már Tampán -bár nem sokat-, de így elsőre valahogy nem igazán jött be. Túlságosan nyílt a terep. Egyedül képtelenség ott boldogulni, rendkívül látványosan érvényesül a sok lúd disznót győz elv.
Erről jut eszembe csináltam ott egy képet: Megjelent a láthatáron egy ellenséges tank, de azzal a lendülettel ment is tovább az örök vadászmezőkre. Az a füstölgő ócskavas, meg a minimapon bal oldalt látható kis kérdőjel az mind az, ami maradt belőle...Szerencsétlennek olyan szinten nem volt semmi esélye, hogy én még olyat nem is láttam.
"Aki szeret tankozni, az csak oda jár, nagyon jó csatákat lehet vívni a homokdombok között." Ez kb. olyan, mint amikor a külföldi fórumokon a sok hülye arról győzködi a másikat, hogy Daqing Oilfields meg Dragon Valley milyen jó helis pálya, merthogy mennyi heli van rajta. Mi abban a jó, hogy sok olyan jármű van a pályán, aminek esélye van engem lelőnie?
Az bőven elég, ha nekem jut egy heli, aztán mindenki más meg csak dísznek van a pályán.