• marcio mela
    Igen,a végén kiírhatnák ki hányszor végzett veled meg te kivel,vagy a szerver tulajdonosának honlapján.De legalább játék közben nem vonja el a figyelmet.Engem nem izgat,az meg végképp nem,mivel öltem meg valakit.Azt tudom.Azt is jó eséllyel kitalálhatom engem mivel.
    Egyébként a járműre tekintettel nem értem miért nem találtad meg a számításod a PR-ben.Akkora távolságok vannak olyan mapokon mint az Al Kufrah Oilfields;Kashan Desert;Seven Gates;Al Bashram,hogy csak az új mapokat mondjam.Azért mert nincsenek az elfoglalt zászlón spawn pontok.A squad csinálhat rally pontot valahova (de miért is tennék ) de akkor is csak az a squad tud oda spawnolni.Vagy a commander csinál support teherautót és akkor arra vagy APC-re,esetleg egy firebase-re ha tudott építeni a commander (szerintem az egy klassz dolog,hogy a commander tud építeni olyan fél tucat dolgot).De ezek a spawn pontok,rally pontok is könnyen elpusztíthatók.
    A játék elején bepattannak a HMMWV-be vagy nációtól függően valamelyik megfelelőjébe aztán előre robognak,megöletik magukat a jármű meg ott marad.Hát ezért kell gyakran sokat mászkálni.
    Egyébként ezért ritkább a spawn kill is.Nem lehet előre tudni hova került olyan pont ahova spawnolni lehet.