• dronkZero
    Másik topicban elindult (ismét) a vita, de áthozom ide a választ, mert onnan lassn kiutálnak... :)

Nem, a script olyan volt, hogy ha nem maradt már az ellennek foglalható bázisa, akkor engedte a BC-t. Csakhogy a saját főbézükről kempelték SCUD-dal a mi főbézünket, és amikor megállítottam a kempet, jutalmul megkaptam a kickemet, mert _én_ bézkempeltem. Köszi.

Szerintem az a játék el van baszva, ahol háziszabályokat kell bevezetni. Igen, a BF2 is el van baszva a lelőhetetlen repülőivel. Persze a buzi pilótáknak csak az tetszik, ha ők pusztítanak ellenük esélytelen játékosokat, ha őket lövik le úgy, hogy esélyük sincs, az nem fair.
    Na, ettől van hányingerem.

Egyébként, ha emlékszel, nekem meg a háziszabályok ellen volt a legvéresebb szám.
    Szerintem alapBF2-ben nem lehet úgy bekempelni a főbázist, hogy ne lehessen kijönni belőle. Ellenben ebben a DCONban az egyik DC-s pályán (68 Easting, ha jól emlékszem) akkora az amcsi főbéz, hogy egy SCUD-találat lefogja az _összes_ spawnhelyet, és felrobbantja az _összes_ járművet.