FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GameOverrr #122256 Hétvégi helyzetjelentés: Eddig kifejezetten utáltam Wake-et, de most lenyomtam rajta pár kört, és rájöttem, hogy lehet az jó pálya is. Kipróbáltam egy új taktikát és örömmel jelenthetem, hogy rájöttem, hogy mivel lehet ott kaszálni.
(Nem, nem a J-10-re gondoltam.
) Tankkal védeni a kínai repteret, az a faszányos.
Úgyhogy ezennel (szép visszafogottan) leb@szok mindenkit, amiért nem szóltatok korábban, hogy ott ilyen egyszerű tankozni.
Majdnem olyan könnyű, mint Mashtuur-on.
Meg tetszik, ahogy kezd eldurvúlni a szituáció a reptéren: eleinte még csak egy-egy magát rambónak képzelő ejtőernyős téved arra, aztán ahogy szereznek egy zászlót, akkor meg főleg arról az oldalról, majd idővel jobbról-ballról, minden irányból özönlenek. Na ez az igazán izgalmas: olyan heroikus, életre-halálra menő harc van ilyenkor a zászló megtartásáért/elfoglalásáért, hogy az ember alig győzi kapkodni a fejét: most balról, most jobbról, most felülről...

Ugyanakkor meg sokszor nagyon szar pálya: Az amcsiknak semmi esélyük sincs, amíg el nem foglalják a repteret, onnantól meg ugyanez igaz a kínaiakra. Sokszor meg a légierő rontja el játékot: A J-10 nevetségesen erős(nem tudom, miért nem csinálnak már vele valamit), a heli meg néha túlzásba viszi a kaszálást(mint pl. ma is: szarrá kempelték az anyahajót(kép1, kép2, kép3), így ellenséget gyakorlatilag nem is láttunk a szigeten.)
Jó lenne ez a pálya, de néha undorító játékmenet alakul ki. Néhány változtatás igazán nem ártana neki szerintem.