• GameOverrr
    Persze ezt a "csak a neve látszik, úgy lövöm" figurát én is szoktam alkalmazni, de ez nekem még mindig közel van. Aláírom a játék legnehezebb része szemtől-szembe lelőni valakit, akinek ugyanannyi esélye volt erre, mint neked(tehát pl. tank vs. tank, heli vs. heli, gyalogos vs. gyalogos szemtől-szembe, úgy hogy ő is lát téged). A dolog egyetlen szépséghibája, hogy nem biztos, hogy én jövök ki belőle győztesen.

"Meg persze sztem sokkal nagyobb sikerélmény szemtől szembe lelőni valakit..."
    Ad 1) Ebben egyetértünk.
    Ad 2) De nekem speciel az is nagy sikerélmény, ha leszedek valaki olyat, aki olyan messze van, hogy gyakorlatilag alig lehet látni.

"mint úgy hogy esélye sincs kivédeni azt amit csinálsz..."
    Ad 3) De minek szenvedjek vele szemtől-szembe, ha mondjuk hátulról/oldalról fele akkora erőfeszítések árán is le lehet szedni? Ez kb. olyan mintha tankkal vadásznék helire. Azzal is le lehet szedni valahogy, de nem lenne célszerűbb/egyszerűbb vadászgéppel?

"Akik arra verik hogy hú lelőttem olyan messziről, hogy észre se vett, azok sztem a legnagyobb gyökerek..."
    Ad 4) Azért nem olyan egyszerű (több) száz méterre pontosan lőni a tankkal -pláne nem mozgó célpontra.
    Ad 5) Az, hogy adott esetben nem vesz észre, az lehet, hogy nem a véletlen műve. Én szeretek lecövekelni valami fasza helyen, ahonnan éppen csak annyi időre bújok ki, hogy "beköszönök"(), aztán irány vissza a biztonságos fedezékbe.