FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GameOverrr #120358 Nekem viszont azt árulja el valaki, hogy miért Karkand a legnépszerűbb pálya? Az odáig rendben van, hogy infantryra tökéletes, de szerintem minden másra vannak tőle sokkal jobb pályák is. Azt sem értem például, hogy a legtöbb nagy tankosnak miért ez a kedvenc pályája? Ha Mashtuur-on nem 10-szer könnyebb tankozni, akkor egy fikarcnyival sem. A rohadt ködtől szart sem látni! Arról nem is beszélve, hogy túl lineáris, és nem igazán vannak alternatív útvonalak tankozás szempontjából. Így túl kiszáthatóvá válik az ember, mindenki tudni fogja, hogy merre mész, merről fogsz támadni, mert csak arra van út, csak arra mehetsz.
A múltkor is mi volt: MEC-esként visszaszorultunk a híd túloldalára, az ellenség meg felsorakozott a híd innenső végén. Esélyünk sem volt kijutni. Igazság szerint se ki, se be, tökéletes állóháború alakult ki. Erőnkből nagyjából arra futotta, hogy a három endzsis páncélos(a két APC, meg én középen tankkal) felsorakoztunk a híd végénél egy dobozzal megspékelve. Mivel a rohadt köd miatt nem láttunk semmit, így oda lőttünk, ahonnan a lövedékek jöttek... A túloldalon gondolom hasonló lehetett a felállás, mert elég ritkán halt meg valaki. Magyarán vagy 10 percig lőttük a semmit! Sok értelme nem volt annak, amit csinálunk.
Egy ideig jó poén volt lőni bele a nagy semmibe, de idővel nagyon egyhangú lett. Én ugyan szeretek tankozni, de más pályákon valahogy sokkal szórakoztatóbb. Itt ez a rohadt köd nagyon betesz a mókának.