• GameOverrr
    Egy TV-rakétás "csíttel" már én is találkoztam, csak az éppen bug volt...Történt ugyanis, hogy a koma rám lőtt egy TV-t, majd 3(!) másodperc múlva a következőt(holott az újratöltődési ideje ugyebár még testvérek között is legalább nyolc másodperc).

Később kiderült, hogy valami a szerverrel volt, mert több érdekes dolog is történt azon a szerveren: Egy ellenséges katona átruccant például az anyahajónkra, ahol én senkitől sem zavartatva vagy 4 percig lőttem shotgunnal, pisztollyal közvetlen közelről, de az Istennek nem akart megdögleni...(videóra is felvettem, csak sajnos valahogy sikeresen eltüntettem a fájlt). Aztán az meg a videót többször visszanézve tűnt fel, hogy nekem meg nem kellett táraznom, automatikusan újratöltődött a shotgun és a lőszer sem fogyott belőle... Szóval ott valami a szerverrel nem stimmelt, ráadásul mindez egy ranked szerveren történt! Az meg persze más kérdés, hogy hogyan lehet ennyire belebarmolni egy ranked szerverbe, akarva-akaratlanul az lényegtelen.

Én speciel még egyetlen csíterrel sem találkoztam, akiről teljes bizonyossággal ki mertem volna jelenteni, hogy csal, pedig láttam már érdekes dolgokat(két gránát után vígan továbbélő gyalogos, 3 tanktalálattól még csak ki sem gyulladó APC, meg ez a gyorslövetű TV-rakéta), de előbb-utóbb minden, elsőre csítnek tűnő esetről kiderült, hogy csak bug.

Szóval szvsz tizedannyi csíter sincs, mint amennyiről beszámolnak. Szerintem inkább a játék "csal" (bugok révén), mintsem a játékosok.