• TS Zolly
    Egy példa, még friss.

Most jöttem le egy wake pályáról. Amiként születek a befoglalt felső csücsökhöz. Két ellenséges tank melett átsunnyogtam a köv zászlóhoz. Befehérítettem egyedül. De jött a j10-es és találomra gondolom, kibombázott. Születek ujra. Lépek kettőt, repültem egy q nagyot az artytól. Megint megszülettem, osonok a hid alatt, de ott van a heli. Megint megszükletek, ott a heli megint, kapásból lekempelt. Jé, látom a szakasz parancsnok heliben van, rászületek, közösen kiugrottunk a strandnál, behuztuk a zászlót, heli nyomban levadászott.No sebaj, születek megint a szakasz pkra. Körül sem nézhettem, j10. És ez mind ugy, hogy ellenséges gyalogost nem is láttam. Se tankba, se akármilyen jármüben nem ültem. Szvsz érthető a szerverről való lecsatlakozás. Játszani megyek fel, és nem azért, hogy legyek valakinek a ingyen fregje. Pedig szeretem a wakét nagyon. De tudod elöbb utobb az ember besokal ha csak születik és egyből meghal. Anyahajóra meg tök fölös volt születni, vagy 5-6-an álltak ott valamire várva. Szigetre megint fölösleges lett volna, mert a j10 állandóan kempelte.