FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GameOverrr #118333 "A lényeget értsd meg ... ha egy programot módosítgatsz, attól még TE nem leszel jobb sosem ... ha fogsz egy wallhack-et, egy maphack-et és egy aimbotot meg egy godmode on-t, akkor sem leszel jobb!!! Lehet hogy a Világ legjobbjait fogod alázni, akkor is lámpa maradsz ... Ők mindig jobbak lesznek ... és ha azonos feltételek mellett játszotok akkor ez kiderül ... és itt semeddig nem tart azonos feltételeket generálni ... 2 sor ...
Érted?"
Tökéletesen értem és a legmesszemenőbbig egyet értek vele(d). Én is épp ezt mondom: nem leszel jobb játékos, csak éppen te fogsz győzni.
Ha teszem azt játszanék valaki ellen 1 vs 1-ben, aki annyival jobb lenne nálam, hogy 10-ből 8-szor ő nyerne, de egy kis tweakeléssel már én nyernék 10-ből 6-szor, akkor a puszta számokat, az eredményességet tekintve jobb játékos lettem, a skillt tekintve viszont nem. Amikor azt írtam, hogy jobb lesz tőle a játékos(feltéve persze, ha egyáltalán működik), az alatt én az eredményességet értettem, azt hogy többször jön ki győztesen az 1 vs 1-ekből. Ami akárhogy nézzük azt jelenti, hogy jobb játékos lett, csak éppen mégsem...
Szóval lényegében csak a "jobb játékos" értelmezésében volt némi fogalomzavar, de akkor mindvégig egyről beszéltünk.