• GameOverrr
    #117593: Én szoktam a külföldi fórumokat is olvasgatni és valóban ott ez már nagyon régi dolog. Itt van például a bf2s.com ezzel foglalkozó topikja. Engem nem különösebben érdekel, mert a halálnak sincs kedve minden egyes játék előtt ilyen hülyeségekkel szarakodnia, ennek ellenére meggyőződésem, hogy van valami valóságalapja a dolognak(ugyebár nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél, meg az ottani hozzászólók némelyike is kisebbfajta csodáról számol be, márpedig miért írna valótlanságokat). Ha nem is működik mindenkinél minden szerveren, de biztosra veszem, hogy van olyan, akinél ez működik.

"Szóval ettől még nem lesz valaki jobb játékos, mert célozni ugyan úgy kell, csak ott látod az ellenfelet ahol valójában van... "

Ezzel viszont abszolút nem értek egyet. Már hogy ne lenne jobb játékos ettől? Lőhetek én akármilyen jól, ha nem oda lövök, ahol a célpont valójában van. Szvsz nagyon nem mindegy, hogy oda lősz ahol látod az ellenséget és ahol nincs, vagy oda lősz ahol látod és ahol valójában van.

Én is csak azt nem értem, mint itt még páran, hogy ez miért nincs benne alapból a játékban, vagy miért nem titkosították, hogy senki se tudja megbuherálni(legalább is ne ilyen könnyen), vagy miért nem teszik bele ezt egy patch-be.