FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
" 2. Koldulás (begging)
Minden online játékban találkoztam már ezzel a számomra idegesítő dologgal, a koldulással. Ezek általában olyan kezdő játékosok, akik nem akarnak megszenvedni az indulás nehézségeivel és magasabb szintű játékosoktól próbálnak kunyerálni pénzt, illetve felszerelési tárgyakat.
A koldulók között vannak normálisak, de vannak olyanok is, akik nem hagynak békén és folyamatosan zaklatnak. Őket is vagy ignoráli kell, vagy ha nagyon idegesítővé válnak, akkor nyugodtan lehet őket jelenteni.
Szerintem egy RPG-ben pont az a szép, hogy nulláról építed fel a karatered, ezért én nem szoktam tolerálni a koldulást, csak ha valaki nagyon alaposan meg tudja indokolni, hogy miért van égetően szüksége erre a fajta segítségre. Egyébként mindenki saját maga dönti el, hogy ad-e pénzt, vagy nem.
Akár te is koldulhatsz, ilyenkor viszont próbálj meg nem tolakodó és udvarias lenni. Arra viszont számíts, hogy a nevedet megjegyzik, mint koldust."
EZEK ÁLLATOK