FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GameOverrr #116338 Ad 1) Nem mondod komolyan, hogy a stat alapján ítéled meg az embereket? Jó, aláírom, sokszor valós képet mutat a stat a játékos skilljéről, de sokszor meg hibás képet is. Számtalanszor találkoztam már olyan játékosokkal a szervereken, akik hülyét csináltak belőlem, aztán mondom már csak kíváncsiságból megnézem a statját: Abból meg az jött le, hogy nem nekem kellett volna az egész körön keresztül a spawnképernyőt bámulnom...
(Bár ez esetben kétségkívül nem az általad belinkelt stat tulajdonosa a világ legnagyobb spílere.)
Ad 2) Valószínűleg nem lett volna képes aranyat érő teljesítményre, ha én nem tisztítom előtte az utat(mint ahogy én sem lettem volna képes ilyen kaszálásra, ha ő nem játszik úgy, ahogy), vagy ha nem játszik még magánál is gyengébb játékosok ellen.
Ad 3) Ez a játék olyan , mint a foci. Mindenki úgy játszik, ahogy az ellenfél hagyja. Ott volt pl. a 2006-os VB-n az argentin válogatott: a szerbeknek rúgtak egy hatost, Mexikó ellen már csak 2-1 lett(hosszabbítás után), míg a németek elleni meccset követően meg mehettek haza.
Vagyis kurvára nem mindegy, ki ellen játszik az ember. A gyengébbek ellen nekem is jobban megy, míg a skillesebbek ellen rosszabbul. De ha megnézed a statomat abból is látszik, hogy ÁTLAGBAN csak 16 embert lövök le tankkal, mire kikapnak, vagyis ahhoz hogy a 27-ből 16 legyen az is kell, hogy néha összejöjjön egy-két szarabb stat is(természetesen a jobb játékosok ellen).
Ad 4)Fujiryu azt írta, hogy a többi pályán valszeg nem megy annyira, amivel nem feltétlenül értettem egyet. És ezt legkönnyebben úgy tudtam bizonyítani, hogy benyomtam egy-két jobban sikerült körön készült képet. 15/20-as K/D-kkel nehéz lett volna rácáfolni Fujiryu feltételezésére.