FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GameOverrr #116275 És arra nem gondoltál még, hogy ha leteamkillezed az ilyeneket, mint én, esetleg megakadályozod őket abban, hogy valami olyan járműhöz jussanak, amiben tehetségesek, és hülyére freggelhetnék magukat, amivel nyilvánvalóan segítségére lennének a csapatodnak is, neked is. Így gyakorlatilag előfordulhat, hogy az egész csapatoddal kibaszol, pusztán azért, mert az egyik csapattársad nem szimpatikus(ráadásul érthető ok nélkül).
Az meg a dolog másik része, hogy szerintem viszont teamkillezni szánalmas. Nehezebb lelőni az ellenséget, mi?
Egyébként már korábban is néztem, hogy feltűnően sok teamkilled van. Aztán mikor elkezdtem tankozni, meglepődve vettem észre, hogy milyen egyszerű ezzel a monstrummal véletlenül teamkillezni. Idáig ez az egyetlen dolog, amiben egyet értek veled: "és sok lámi keveredik a lánctalp alá." Hihetetlen, hogy mennyi gyökér van, aki nem tudja, hogy nem illik a tank háta mögé állni.