• GameOverrr
    Én se ugrok neki a squadnak ha mondjuk Odin meg Fuyi ott virít bennük mert tudom hogy max 1et leszeddek aztán ugyis élesztik egymást.

Többek között ezért sem szeretem az infantryt. Most elvonatkoztatva a ténytől, hogy 1 v 1-ben is simán lelőnének, akkor is én szopnám meg, ha hasonló szinten lennék mint ők.

Mondtam már, hogy nem vagyok egy nagy infantrys, de csak sikerült már olyanokkal összefutnom, akiket még én is le tudtam lőni. De persze, hogy mellette ott volt valaki és ketten együtt már sokak voltak. A második újraélesztette az elsőt, aztán mentek vidáman tovább, én meg nézhettem a spawnképernyőt. Vagyis olyanok ellen is én szopom meg, akik ellen nem lenne muszáj.

Tegyük fel, hogy Te jobb gyalogos vagy nálam. Annyival, hogy tízből tízszer lelőnél 1 v 1-be. Viszont annyival nem vagy jobb, hogy kettőt is lelőnél belőlem. Így tízből tízszer én foglak lelőni téged, pusztán azért mert nekem van egy cimborám, holott a skillt tekintve meg megennél reggelire.

A conquestben viszont a túlerő nem minden. Vagy legalábbis ott jobban tudom kezelni. Gyakran van úgy, hogy ha például helizek, lőnek mindennel mindenhonnan, mégsem kell az egész körön keresztül a spawnképernyőt bámulnom. A többségük csupán annyit ér el azáltal, hogy rám lő, hogy felhívja magára a figyelmet, lényeges kárt nem tud bennem tenni. Míg infantryban minden ellenség halálos sebet tud rajtam ejteni.

Egy szó mint száz: Nekem az jelent szórakozást, ha kinyírok egy halom ellenséget, miközben én a lehető legkevesebbszer halok meg. De infantryban erre EGYEDÜL képtelen vagyok. Nekem az infantry nem jelent szórakozást, de persze nem vagyunk egyformák. És ez így is van rendjén. Mindenesetre jó játékot mindkettőnknek!