FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GameOverrr #115995 "Nem egyszer láttuk már hogy enemy helik elmennek egymás mellett, és freggelik a gyalogokat ... statmajmok ..."
Én speciel ilyet még sohasem láttam, és ezt a legkomolyabban mondom.
"Hogy mi a fair és mi nem ... az hogy egy 3-as squad lenyom 1 LW-t???
Az miért nem fair? Az az unfair ha nem tudsz valami ellen tenni ... 3 fős squad ellen kell egy másik 6 fős squad és kész ... Ez elég sánta hasonlat volt ..."
Sorry valószínűleg nem voltam elég világos, ugyanis félreértettél. Én is épp azt mondom, hogy ez is fair. Csak gúnyosan mondtam, hogy ez is csak egy amolyan mondva csinált nem fair dolog, mint repcsivel leszedni egy gyalogost. Nekem is ugyanúgy megvan a lehetőségem -a körülményekhez képest-, hogy squadban játszak, mint ahogyan a gyalogos is tud tenni a repcsi ellen. Csak éppen egyik sem igazán hatékonyan.
Lone wolfként beállhatok valami szedett vedett squadba, de úgysem lesz esélyünk egy egymással kommunikálni tudó tagokból álló, évek óta együtt játszó squad ellen. A legjobb megoldás az lenne, ha én is csatlakoznék egy klánba, vagy ha legalább lenne két ismerősöm, akikkel egyeztetnénk a taktikát, szoknánk egymást stb.
Míg a gyalogos is beülhet egy Iglába, az is kb olyan hatékony lesz a repcsi ellen, mint a szedett-vedett squad a prok ellen... A gyalogos esetében a legjobb megoldás az, ha ő is repcsibe ül.