FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Hát karkandot merg lehet unni nagyon lámák ellen, meg a claymoirézásban sincs semmi izgalom.Én azért nem szeretem az infantryx szervereket, mert mindig claymorba megyek, meg valami nyomorék mindig úgy érzi hogy neki kommanderkednie kell.Csak azt nem értem minek infantryba kommenderkedik, menjen conquestbe ott úgyis nagyobb szükség van rá...
A conquestet meg tudni kell játszani, és akkor nem halsz olyan sűrűn(meg felmehetnétek egyszerre egy szerverre és akkor valamelyikötök csak túl fog élni egy percet, mert a repülő nem tud olyan gyorsan betölteni, hogy fél percenként leszedje mindegyikötöket...Csak ne egy pontba sűrűsödjetek mert az gáz).Ezzel csak arra próbáltam célozni, hogy elég egyszerűen el lehet kerülni a repülőket, ha okosan mászkálsz a pályákon.Én pl nem szoktam félpercenként meghalni egy repülőtől, tanktól, helitől...A lelőhetetlen dolgaitokról meg annyit, hogy aki tud használni valamit és a csapattal együttműködni akkor eredményes lesz és nem hal meg fél percenként és le tud szedni szinte mindenkit.Pl az AA-kal nagyon jól be lehet szopatni a repülőket és a heliket.Csak olyan helyre kell helyezkedni ahol nincsenek sokan és van egy épület amit fedezéknek használhatsz.Mert ha a mező közepéről lövöldözöl vagy egy zászló mellől akkaor naná hogy kibombáznak, meg kitvznek...
A repülőről meg annyit, hogy nem hiszem, hogy olyan egyszerű dolog lenne mert akkor innen az emberek nagy része azzal nyomulna...