• CSOCSO
    "gyerekek, azert mert nekunk nem megy a celzas bf2-ben (es nem altalaban), meg ne a jatekot hibaztassuk :)"
    ha ez neked viccelodes akkor fejezd be.. meg a tobbiek is mert ez igen tompa szar viccelodes es meg idegesito is.. hidd el hogy tudok celozni.. mondjuk eleg vicces hogy egy pisztollyal jobban celzok mint egy m16 vagy m4 el?:) LOAL!!!!
    LEFEKUDVE 1et 1 et lottem egy emberre.. masfel taram ment el es nem halt meg. az ember meg nem volt valami uber messze de kozel se volt.. elhiszem hogy nem kilometeres harcra lett kitalalva az m4 meg a tobbi de azert fekve semiben nehogy mar ne lehessen vele loni bazze..
    plusz ot van a sniper.. hatalmas csata.. az ember fexik kitudja milyen messze es sniperezik.. 1 tar utan SEM akart meghalni.. es az ember fekudt.. en is fekudtem.. es celbavettem.. megegyszer leirom a nagyokosoknak: NEM ROHANGALT a buzernyak hanem fekudt... es 1 tar utan nagynehezen meghalt.. leadtam vagy mittom en 7 darab sikeres lovest.. es semmi.. TISZTA LOLLER... nem tudok celozni?:) loller... probaljatok mar ki az INF et.. ketszer nehezebb a celzas.. es alapbol SENKINEK sincs celkereszt.. plusz a fegyver 15% ban fuggetlenul mozog a kepernyotol. meg az sincs hogy bejelolod a moncsin hova lone a fegyver