• HTS s3rg1nh00
    ezen a tápos dolgon jót nevettem...na ha ez alá veszel egy Q-Tec 650est(ami max.450nél kifullad),akkor igen bátor ember vagy,és nem azért mert nem adja le,ami rá van írva...hanem mert a 12V-os ága(amiről a lap-cpu-vga kapja a kakaót,tehát gyak.a gép gerince) rettentő gyenge,köszönhetően a qrwa régi fejlesztésű bélnek...nameg jön egy kis túlfesz és annyi az egésznek,mert minden védelem"kifelejtődött"...
    egy 400W-os FSP BlueStorm 2 tökéletes,vagy egy 400/450-es Chieftec...
    ja igen és konfignak nálam úgy nézne ki,h.Gigabyte 965P DS3/Asus P5N-E SLI/Asus P5B Deluxe/P5B E-plus(ár függvényében szabadon választható...),C2D E6400/E6420(tán az is kijön mire megveszed),erre mondjuk egy Scythe Ninja Plus,2 Gb 800Mhz-es Geil Ultra RAM,meg (monitorfüggően) egy 640/320 megás 8800GTS,bár a bf motorja igen érzékeny a ramra(szinte egyedüliként a mostani játékoknál),pl.a 640 megás extrém felbontásban ~45%-al jobb,mint a 320,szóval valszeg a Frostbite motorra épülő következő bf is ilyen lesz...nameg ez még belefér...én winyónak simán 2x300 v.2x400 gigát vennék,meg tán egy X-Fi hangkarit,ha nagyon vájtfülű vagyok...
    na mára elég ennyi,a szekrény úgyis felhúz majd a ..szára ha megjön mert hwbuziskodtam:)