FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Üdvözlet az uraknak TM!
Willis: Ehh barátom,nem gondoltam volna hogy ilyeneket irkálsz,ha valóban vesebeteg vagy az sajnálatos dolog,de ezt akkor sem értem miért kellett ilyen módon előadni?! Igen ezek a srácok ugranak az ilyen és ehhez hasonló commentekre ezzel nem vagy egyedül, aki ilyent kérdez itt az eleve halálra van ítélve.
Joebá "csítprogramját" valóban nem ismeri fel mindenki aki csak böngészik meg emailezik na és ész nélkül elindít minden parancsikont. Bevallom letöltöttem én is és miután kicsomagoltam egyből látszódott,legalább is számomra hogy mi a turpisság. De ugye a használata egyáltalán nem vonzott mert mint tudjuk a PB mindenkit előbb utóbb lebuktat és hát akkor bye bye renomé a társak elött! Aki csítel az nem tiszteli a játéktársát ergó szóra sem érdemes és kirekesztetté válik, ami valjuk be nem egy vonzó életforma.
Azt kívánom hogy alaposan rágd meg a témát és gondolkozz el, valóban szükséged van erre?? Nemhinném, élvezd az életed amíg tudod,és próbálj ki olyan dolgokat amikről eddig nem is álmodtál, persze a mások kárára elkövetett csalás pl eleve döglött ötlet.
Sorry fiuk a regényért..
Peace...