• Running
    "az egész alapból egy f@sság..."
    - minek szólsz bele, nem neked lett szervezve arma láma.

"akkor aki nem medicel megy, annak elég nagy negatív hendikepje lesz minden "győzelme" után...etc...etc"

- mindenki gondolja át mivel megy és miért, ennyi.

"a legnagyobb idiótaság egy kő-papír-olló elvre épülő csapatjátékban deathmatch bajnokságot tolni...annyi idióta konfliktust fog szülni, hogy hihetetlen, főleg ha még agyon is lesz szabályozva..."

- vészmadárkodás az remekül megy, de épkézláb tanácsok jobban jönnének, amig ez nem történik meg, pofád lapos puttána, goto arma.

"a retaldált goodspeedel egyszer poén volt, hogy deqwator szétgyalázta az arcát, de egy ilyen "komoly" bajnokságot (látszik, hogy komolyan van véve, mert már itt a szabályok kialakításánál megy a marakodás, ha "toljuk oszt jóvan" mentalitás lenne, akkor talán el lehetne hinni, hogy full funból van, de így nehezen) hülyeség ebből szervezni..."

- nagyon sokan funból fogják tolni, szabályok azért kellenek, mert a funt is el lehet rontani ha nincs semmi lefektetve, de persze ezt te jobban tudod, hisz miliónyi versenyt szerveztél már.

"persze sok beleszólásom nincs, lévén már több hónapja nem játszottam, csak ide pofázok max, a ti dolgotok, de ahogy én látom, rohadtul nem lesz ennek jó vége..."

- köszönjük h aggócc értünk, szerintem a többség nagy része jól fogja érezni magát, és elégedett lesz mindennel, aki meg nem az így járt.