FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Amikor a BF2 megjelent,akkor mondhatni eléggé csúcsnak számított a gépem(A643000+,2G Ram,x800pro).Jó,nem volt high-end kategória akkor sem,de messze a középkategória felett állt.
Amikor az ARMA megjelent,én akkor újítottam be egy EAX1950XTX(asus)kártyát(+lapot a PCI-E miatt).Szal erősen hasonló volt a két konfig a 2 játék megjelenése idején.
A BF2 gond nélkül futott 1280x1024ben[(élsimítás nélkül),egyedül a sikátorokban való jobb láthatóság miatt butítottam a grafon:shadows,lightning,stb.]
Az ARMA-'t viszont qrvára kellett butítani,hogy olyan szinten menjen,mint a BF2-t anno....
(sry,ha vkiben azt az érzetet keltem,hogy "nagyzolni"akarok a konfigommal,tényleg csak a reális kép kialakítása végett írtam le.Egyébként meg tudom,hogy nem nagy cucc ez néhány embernek...de nekem az volt és qrva ideges is vagyok néha,hogy ilyen faxságra költöttem a pénzem.Föleg,hogy már alig használom játékra
)